iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby
Přejít na menu

Sleva na veškeré jízdné u ČD pro všechny členy SPJF!

19.9.2014 00:06
Autor: Menhart, Počet přečtení: 9674

Petr Novák, Creative CommonsČeská rada dětí a mládeže (ČRDM) vyjednala slevu na dráze pro všechny své členy, tedy i pro nás.

Je třeba nakupovat prostřednictvím profilu ČRDM na a e-shopu ČD:

- sleva na veškerém jízdném (i již zlevněném) bude až 10% - začínáme na 4% a sleva se bude zvyšovat, čím více budeme přes tento profil společně nakupovat (aktuálně činí sleva 5%, pozn. red.);
- místenky zcela zdarma;
- automatické doporučení nejvýhodnější ceny (systém umí využívat veškerých slevových možností ČD a vybere vždy tu nejlevnější).

Tento profil je navíc určený k tomu, aby ho používalo více různých lidí (vedoucích), takže není problém, abychom tam nakupovali všichni (a brzy se tak dostali na 10% slevu pro všechny).

Podrobnosti jsou popsány na

http://www.adam.cz/clanek-2014070059-sleva-na-veskere-jizdne-u-cd-pro-vsechny-cleny-crdm-aktualizovano-1-9-2014.html


Heslo: (heslo bylo uvedeno v e-mailu „Týden v ČRDM, 27. 6. 2014“  a to přeposílá zájemcům MVB, tak si mu oněj klidně napište)

Při nákupu jízdenek stačí jen uvést jméno pověřené osoby (tedy osoby, která bude přítomna kontrole lístků ve vlaku) a číslo jejího libovolného dokladu (lze použít i In Kartu). Nikdy však neměňte údaje účtu ČRDM jako takového.

Dalšími kroky spolupráce ČRDM a ČD je sleva pro všechny držitele karet vydávaných ČRDM (tedy jak karet EYCA, tak i všech členských karet – i těch pro starší 30 let!) na pořízení In Karty ČD, a dále možnost pořídit členské ČRDM In Karty (s potenciální slevou až 75%).

Jakmile budou tyto další kroky dohodnuty, bude nás ČRDM o konkrétních podmínkách a možnostech informovat. Rozhodně ale platí, že čím více budeme všichni využívat nákupu jízdenek přes společný účet, tím budou další kroky uskutečněny dříve a tím budou podmínky ze strany ČD zajímavější!

http://crdm.cz/clanky/aktuality/sleva-na-jizdne-u-cd-pokracuje-nyni-akcni-sleva-na-in-kartu/

Aktuálně jsme již nakoupili jízdenky za více než 50 000, a došlo tak navýšení slevy o 1 % (na 5% pozn. red.), takže neváhejte a společného účtu využívejte!

Máme obrovský společný potenciál, tak ho pojďme využít a tuto informaci co nejvíce rozšířit!

Petr Novák, Creative Commons

Autor obrázku: Petr Novák, Obrázek je dostupný pod licencí Creative Commons

Text pro SPJF přetažen z portálu Adam.cz

Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

27. prosince 2014, 20:12
Menhart

Skupinové slevy s problémem

Ode dne vyhlášení (zatím to asi nebylo) bude platit zásadní změna pro uplatňování skupinových slev u ČD. (Nemá to spojení se slevou 10 %, kterou máme přes ČRDM). Změna bude pro všechny:
U skupin 6 a více cestujících se sleva přizná POUZE za předpokladu objednání NEJPOZDĚJI 3 DNY PŘED DNEM ODJEZDU a zakoupení nejpozději 48 hodin před odjezdem vlaku. To je drsné - myslím si. U nás to postihne především výpravy (a tábory). Budou se muset od účastníků vybírat nevratné zálohy před cestou nebo účastníky rozdělit do několika skupin po 5. Což bude snižovat slevu.

Dopředu nahlášené skupiny za to obdrží k jízdence místenku zdarma, což se hodí u táborů.

Zdroj: letáček Vnitrostátní jízdné ČD - kompletní přehled nabídek, stav k 14. 12. 2014

Pokud někdo budete mít s tím vlastní zkušenost, prosím, napište to sem ostatním.
13. října 2014, 12:27
Menhart

Proč Praha - Brno bez slevy?

Zakoupil jsem zpáteční jízdenku Praha-Brno u ČD pod přihlášením ČRDM a 6% slevu jsem nedostal.
Jako člen Revizní komise jsem na posledním vedení v Praze navrhoval, že všichni z vedení, kteří si nekoupili jízdenku přes ČRDM, by měli tuto ušlou slevu doplatit SPJF ze svého. Najednou jsem sám jel do Brna kontrolovat účetní doklady před valnou hromadou a koupil si jízdenku BEZ SLEVY.

Začal jsem se tedy na ČRDM zajímat o důvod a dozvěděl se následující:
"...problém s touto linkou je v tom, že v rámci konkurenčního boje je na ní výrazná sleva (stejnému režimu podléhá i linka Praha - Ostrava), respektive speciální akční jízdenka.
Sleva ČRDM se sice dá kombinovat se slevou na In Karty i se slevou pro studenty dojíždějící do škol, ale bohužel se nekombinuje s těmito akčními jízdenkami (ČD totiž na těchto trasách jezdí na hranici výrobních nákladů).
Respektive naší slevu na tuto destinaci použít můžete, ale nákup standardní jízdenky i se slevou 6% by vyšel dráž, než tyto akční jízdenky (a jelikož e-shop nabízí tu nejlevnější variantu, tak nabídne rovnou ty akční jízdenky).
Slevy se jinak započítávají automaticky, ale bohužel neplatí na tyto akční (byť dlouhodobě akční) jízdenky.
I přesto je dobré tyto lístky přes náš společný účet ČRDM koupit, protože se díky tomu rychleji přiblížíme na 7% slevu.
Děkuji ale za dotaz (i za pochopení) a přidám tuto informaci i do článků..."

Tak jako člen revizní komise nemusím SPJF doplácet ušlou slevu. Opravdu mi spadl kámen ze srdce a dělím se o tuto informaci s ostatními.

28. září 2014, 19:12
Renca (administrátor)

PS:

Aktuální výše slevy již je 6%. Zároveň je také možné za zvýhodněnou cenu koupit tzv. IN-kartu - více informaci najdete zde.

22. září 2014, 16:42
MVBobr (administrátor)

Heslo pro Vingla -

odesláno dnes odpoledne. Ahoj Bobr

22. září 2014, 11:18
Petr

ad.FEZ

Pro Čápa - to není TEN vlakvedoucí, ale zcela jasně TA vlakvedoucí a ty holt mají místo placatky slušivý klobouček... :)
21. září 2014, 22:59
Vingl (přihlášený)

Pro Bobra

Bobře mám Tvůj komentář chápat jako kladnou odpověď na otázku zda slevu může využít každý člen SPJF pro vlastní účely??

Jinak můj mail je karel@honsig.eu.

 

Díky moc Vingl

21. září 2014, 22:53
M N H+Rt

Vingl a Krizmen

Odpověď snad nalezněte na webových stránkách CRDM, které jsem uvedl.

Jakmile budete mít od Bobra heslo, tak to vyzkoušejte a dejte ostatním vědět. Nikdo ze SPJF to zatím ještě asi nezkoušel, takže nikdo nedokáže odpovědět.
Jsem ale přesvědčen, že to lze.
Dokonce (pokud se to potvrdí), bych do propozic VH uvedl, že budou propláceny jízdenky z ČD, které budou zakoupeny přes tuto slevu atd. Stejné by mělo platit pro jízdné u vedení atd.

ČRDM to dojednávala, abychom ušetřili...
21. září 2014, 22:07
MVBobr (administrátor)

Pro Vingla.

Sděl milý Vingle adresu, např. poštovní, anebo e-mail, pro poslání hesla. Ahoj Bobr

21. září 2014, 07:41
Vingl (přihlášený)

Dotaz od Krizmena

Zopakuji dotaz od Krizmena, také mě to zajímá... Mohou této služby využívat i jednotliví členové SPJF pro svoji potřebu?

Pokud ano mohl bys mi Bobře prosím přeposlat mail s heslem?

Jinak je to opravdu suprové a konečně mám o něco větší šanci, že se dostanu na akce SPJF.


20. září 2014, 22:19
Me eN Ha rT

karty EYCA

http://www.eyca.cz/crdm
jsem přesvědčen, že jako členu ČRDM se nás to také týká, ale asi jako u všeho, je třeba, aby si to někdo vzal na starost a cestičku "prošlapal" (možná jen "prošel!).
20. září 2014, 11:27
Vingl (přihlášený)

Dotaz

Fungují v SPJF karty EYCA?

19. září 2014, 15:24
Menhart

100% sleva na parnik

Slavkovi se podarila domluvit sleva na ten foglarovsky parnik 25.9., takze misto 100 Kc se nezaplati nic a muzete o to vice nakupovat suvenyry na podporu hendikepovanych.
Hned to jdu do prislusneho clanku opravit...
PS: Ted mi to volal. Slavek je pasak :-)
19. září 2014, 12:03
Krizmen

Prosím

o přeposlání mailu. Mohou této služby využívat i jednotliví členové SPJF pro svoji potřebu? Většina členů SPJF je individuálních, domnívám se, že by to byl pro řadu lidí konečně pádný důvod, proč být vedle toho, že jsem ve sdružení, které nese jméno oblíbeného spisovatele a dostává Bobří stopu, být členem SPJF. Jen houšť a další výhody členům jsou vítány (uvítal bych třeba slevu na Foglarovky a podobně).
19. září 2014, 11:49
Čáp (administrátor)

Fez

Tak to je bomba. Menharte díky, prostuduju a nastuduju. Proč má ovšem ten vlakvedoucí na obrázku na hlavě fez, to jsem nepochopil.

Vložení nového komentáře
*
*
*